Som bruger får du mange fordele! Og endda helt gratis!

  • Bestem hvilke konkurrencer, der skal vises – alt efter dine interesser
  • Hold styr på, hvilke konkurrencer du har deltaget i
  • Saml point ved at tippe om konkurrencer/gratistips
  • Byt dine point til varer
  • Deltag i særlige konkurrencer kun for medlemmer
  • Abonner på vores nyhedsbreve
  • Få point for at deltage i udvalgte konkurrencer

Udfyld nedenstående registreringsformular for at blive bruger. Når du har klikket på ”Send”, får du en aktiveringskode tilsendt via mail. Din e-mailadresse fungerer som brugernavn. Øvrige oplysninger samler vi kun ind til statistiske formål, og disse sælges ikke videre til tredjepart. Læs mere om vores personoplysningspolitik hér.

Kontrollér dine e-mailfiltre. Gmail-brugere, Hotmail-brugere og Yahoo-brugere kan fx have filteret indstillet på for hård filtrering, hvilket resulterer i, at mailen med aktiveringslinket enten ikke kommer frem eller havner i spamkataloget (”Junk mail”).


* Signatur anvendes i stedet for dit fulde navn, når du skriver indlæg i Forum.

** Er du blevet tippet af en ven om at blive bruger hos os? Så skriv vedkommendes e-mailadresse hér, så får han/hun en belønning.

Personoplysningspolitik - Sådan behandles dine oplysninger.

Vi behandler alle dine personlige oplysninger strengt fortroligt samt med respekt, og de gemmes med høj sikkerhed. Dine personlige oplysninger vil ikke blive solgt videre til tredjepart.

Personlige data

Dit navn og din adresse anvender vi primært til hurtigt og enkelt at kunne distribuere eventuelle præmier eller produkter, der deles ud via os. Øvrige oplysninger anvendes til statistiske formål for at få et billede af sammensætningen af vores besøgende.

Indstillinger

Dine personlige indstillinger er primært til for dig som besøgende, så du kan skræddersy de konkurrencelister, der vises. Vi anvender dog alle vores besøgendes samlede indstillinger til at få et billede af, hvilken type konkurrencer folk generelt er mest interesserede i.

Cookies

Når du som medlem logger ind og vælger "Husk mig", så lagres dette lokalt på din egen pc. Dermed slipper du for at logge ind igen næste gang, du besøger siden, eftersom dine specifikke indstillinger hentes automatisk.

Yderligere information, der lagres i en cookie på din pc, er dine egne markeringer for at holde styr på, hvilke konkurrencer du har deltaget i. Denne information anvender vi ikke.